Couscous van bloemkool: een lichte en gezonde twist

Gepubliceerd op 22 februari 2015

Helemaal hip: couscous van bloemkool. Een licht en gezond alternatief voor gewone couscous, makkelijk te maken en boordevol smaak.

Recept voor bloemkoolcouscous

Ingrediënten:

  • Bloemkoolroosjes

  • 1 eetlepel olijfolie

  • ½ komkommer, klein gesneden

  • Dadels, in stukjes

  • Feta, verkruimeld

  • ½ Spaanse peper, fijngesneden

  • Verse koriander en peterselie

Bereidingswijze:

  1. Vermaal de bloemkoolroosjes in de keukenmachine tot fijne korrels.

  2. Roerbak de bloemkoolcouscous kort in een pan met olijfolie.

  3. Meng met de komkommer, dadels, feta, Spaanse peper en verse kruiden.

Serveer als frisse salade of bij de barbecue. Simpel, gezond en boordevol smaak!

Previous
Previous

De kracht van geur: herinneringen en verlangens in geuren gevangen

Next
Next

De perfecte zelfgemaakte hamburger en de ondergang van fastfood