0
Doorgaan naar inhoud
Margot Verhaagen
Verhalen en recepten
Columns
Zeeuwse Tips
Boeken
Over Margot
Contact
B&B
Margot Verhaagen
Verhalen en recepten
Columns
Zeeuwse Tips
Boeken
Over Margot
Contact
B&B
Verhalen en recepten
Columns
Zeeuwse Tips
Boeken
Over Margot
Contact
B&B
Scheermessen: een Zeeuwse delicatesse die ontdekt moet worden
Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025 Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025

Scheermessen: een Zeeuwse delicatesse die ontdekt moet worden

Meer lezen
Oogstfeest Oostkapelle: traditioneel graan oogsten met trekpaarden
Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025 Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025

Oogstfeest Oostkapelle: traditioneel graan oogsten met trekpaarden

Meer lezen
De Pluktuin bij Aagtekerke: bloemen, bramen en pure ontspanning
Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025 Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025

De Pluktuin bij Aagtekerke: bloemen, bramen en pure ontspanning

Meer lezen
Zeewier snijden: een bijzonder beroep langs de Oosterschelde
Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025 Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025

Zeewier snijden: een bijzonder beroep langs de Oosterschelde

Meer lezen
Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025 Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025

Ritjes door Zeeland: genieten van het landschap en streekproducten

Meer lezen
Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025 Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025

Kersentijd: geniet van verse Zeeuwse kersen

Meer lezen
Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025 Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025

Fruit, fruit en nog eens fruit: zomer op z’n best

Meer lezen
Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025 Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025

De eerste oester: van twijfel naar delicatesse

Meer lezen
Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025 Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025

De lamsoren zijn er weer: een zilte seizoensgroente uit Zeeland

Meer lezen
Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025 Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025

Bloemkool: een veelzijdig superfood uit Zeeland

Meer lezen
Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025 Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025

Kreeft eten: een culinaire herinnering aan Indonesië

Meer lezen
Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025 Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025

Kreeft eten: een culinaire herinnering aan Indonesië

Meer lezen
Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025 Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025

Asperges eten: drie heerlijke recepten voor thuis

Meer lezen
Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025 Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025

De kracht van geur: herinneringen en verlangens in geuren gevangen

Meer lezen
Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025 Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025

Couscous van bloemkool: een lichte en gezonde twist

Meer lezen
Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025 Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025

De perfecte zelfgemaakte hamburger en de ondergang van fastfood

Meer lezen
Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025 Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025

Zelf zuurdesembrood bakken: een ambachtelijk recept

Meer lezen
Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025 Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025

Moestuinsocialisme en het veranderende boodschappen doen

Meer lezen
Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025 Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025

De kunst van kwijt en terugvinden: een heerlijke rabarberpudding

Meer lezen
Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025 Jules en Margot Willemsen Verhaagen 18-03-2025

Zilte zaligheden: zeekraal en lamsoor

Meer lezen
Nieuwere berichten
Oudere berichten

Margot Verhaagen

Margot Verhaagen is een communicatieve duizendpoot met een passie voor culinaire zaken en lokale producten.
Als echte kenner ontdekt ze door haar nieuwsgierigheid en brede interesse alles wat groeit, bloeit en gekweekt wordt op de Zeeuwse klei. Margot deelt haar kennis en verhalen met enthousiasme en een persoonlijke touch.

Contactgegevens

margotverhaagen@gmail.com
+31 6 15065657